Wellness in de Dolomieten – Heerlijk genieten!

Na twee dagen mountainbiken in BikePark Belvedere en over de Sella Ronda, is het tijd voor wellness in de Dolomieten. We brengen onze spieren tot rust in QC Terme Dolomiti.

Wellness in de Dolomieten

Wellness in de Dolomieten 001 Wellness in de Dolomieten 002

Wellnesscentrum QC Terme Dolomiti

Bij aankomst hangt er al een hele relaxte sfeer. We krijgen een badjas, slippers, handdoek en een kluisje en kunnen daarna op ontdekkingstocht.

Er zijn drie verdiepingen. Beneden is het vrij donker, maar wel gezellig verlicht. Er is een Grieks badhuis, stoomsauna’s, wasstraat, droge sauna’s, koude douches en bad, massagedouche en een paar baden.

Wellness in de Dolomieten 003 Wellness in de Dolomieten 004

Boven is het restaurant. Het eten in er is zóóó lekker!!! Er is een champagne-buffet met kazen, frittata’s, soepjes en andere lekkernijen. We zitten buiten in het gras met uitzicht op de omringende pieken van de Dolomieten. Wauw!!!!!

Wellness Dolomieten

Wellness in de Dolomieten 005 Wellness in de Dolomieten 006

Op de eerste verdieping is ook een buitenbad, diverse bubbelbaden en sauna’s. En op de tweede verdieping zijn talloze relaxruimtes: Een stuk of 10 met allemaal een eigen stijl – bos, modern, zoutkristallen, arabisch, kampvuur en eentje met waterbedden en een film die op het plafond wordt geprojecteerd.

Wellness in de Dolomieten bij QC Terme Dolomiti is wat mij betreft vijf sterren waard.
We komen er helemaal “Zen” vandaan.

The following two tabs change content below.
Mirre is drone-piloot, videoproducent en reisjournalist. In ieder continent heeft ze wel een paar voetafdrukken staan. Ze doet graag dingen die nieuw en actief zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *